Prvi dvoboj v zimski ligi že odigran

Prvi dvoboj v zimski ligi že odigran

Ker bo na tretji tekmovalni dan Timi nekoliko zamudil na trening, je bil dvoboj petega kola med njim in Adamom odigran že v naprej. Po zanimivi in izenačeni igri je v odločilnem nizu več sreče (in spretnosti) imel Timi in na koncu zmagal z rezultatom 7:3 (4:0, 0:2, 0:1, 3:0).

Rdeče boče je imel Timi, ki mu je zato pripadel prvi servis. Na koncu se je izkazalo, da je rezultat prvega niza bil verjetno že odločilen za končno zmago, saj ga je Timi po uspešni igri dobil kar s 4:0. Rezultat je bil tudi vizualno zanimiv, kar lahko razberemo iz spodnje fotografije (manjkajoče boče so izven igrišča).

V drugem nizu je bil boljši Adam in ga je dobil prepričljivo z rezultatom 2:0. Tretji niz je bil najbolj izenačen, a je bil na koncu uspešnejši Adam in tudi ta niz dobil, tokrat tesno z 1:0.

Tako je bil rezultat pred zadnjim, odločilnim nizom 4:3 za Timija, kar je obetalo pravo dramo v zadnjem nizu. In res je teža odločilnega niza vplivala na oba igralca, kar je botrovalo nekoliko manj natančni igri, kot smo je vajeni pri njima. Na spodnji fotografiji je ujet trenutek, ko še tretja Timijeva boča potuje proti balincu. Takšen je bil tudi končni rezultat četrtega niza – 3:0 za Timija, kar je na koncu pomenilo dokaj prepričljivo zmago 7:3 in s tem prve točke zanj v zimski ligi.

Leave a Reply