2021 – Tekmovanje parov: Rezultati

2021 – Tekmovanje parov: Rezultati

Tekmovanje mešanih parov je potekalo v soboto, 3. julija 2021, na običajni lokaciji v telovadnici CIRIUS-a v Kamniku. Končno so padle tudi maske: sedaj vemo, s kom smo igrali.

Na tekmovanje se je prijavilo 8 parov. Razdeljeni so bili v dve skupini: A in B. Znotraj skupine je tekmoval vsak par z vsakim. Prvo in drugo uvrščeni pari v skupini so nato igrali polfinalno in finalno tekmo za zazvrstitev od 1. do 4. mesta. Tretje in četrto uvršeni pari v obeh skupinah pa so igrali polfinalne in finalne dvoboje za razvrstitev od 5. do 8. mesta.

Videli smo veliko lepih dvobojev (oziroma, če smo bolj natančni, četverobojev). Kljub temu je en par posebej izstopal. To je bil par TROBLA, v katerem sta igrala brat in sestra Matjaž in Nataša Bartol, ki sta v velikem slogu pometla z vso konkurenco in zasluženo osvojila prvo mesto.

Na drugo mesto se je zavihtel par BLADES, v katerem sta igrala Blaž Adamlje in Adam Dmitrović. Odločilni korak za ta uspeh sta naredila že z zmago v zadnjem krogu tekmovanja po skupinah, ko sta po zelo zanimivi in izenačeni borbi v podaljšku premagala par ŽIČKE (Niko in Timi Čižek), ki sta na koncu osvojila tretje mesto.

Na spodnji povezavi je na voljo poročilo s tekmovanja z rezultati vseh dvobojev in končnim vrstnim redom.

ZAKLJUČNO POROČILO

Leave a Reply